Navigace: sk zátor > Fotbal > Letní soustředění přípravky 2020

Letní soustředění přípravky 2020

V termínu 6.-11.7.2020 (pondělí - sobota) proběhlo ve Sportovním areále Zátor pod vedením Vratislava Hruzíka, Radka Natova a Romana Němce soustředění fotbalové přípravky SK Zátor. Z hráčů se jej zúčastnili: Mikuláš Cimbál, Tom Cimbál, Patrik Endlicher, Norbert Gruner, Kristýna Hruzíková, Jindřich Kaděrka, Vojtěch Kloz, Dominik Kratochvíl, Martin Malát, Samuel Mičlo, Šimon Natov, Tomáš Pazderník a Patrik Sedláček.

Tentokráte proběhlo soustředění formou příměstského tábora. Děti přišly ráno před 9:00 a rozchod byl okolo 17:00.

Kromě běžných tréninků bylo připraveno také zpestření v podobě výletů a doplňujícího programu. V pondělí po obědě připravila pro děti hry na hřišti Jiřina Míčková. Všem se hry moc líbily a snažili se vše poctivě plnit. Úterní odpoledne jsme strávili procházkou po lesní cestě směr Radim, v přístřešku Hradský potok jsme s dětmi posvačili, hráli hry a plnili různé úkoly. Středa byla věnována výletu do ZOO Ostrava. V 9:30 jsme odjížděli autobusem do Ostravy. Všem se výlet líbil a při zpáteční cestě si někteří i na chvíli zdřímli. Čtvrteční odpoledne nás čekal výlet do Úvalna, kde jsme si dali zmrzlinu a navštívili místní Rychtu a zrcadlové bludiště. Stavili jsme se také na dětském hřišti, kde se mohli vyřádit. V pátek dopoledne jsme využili místní wellness, po obědě měli kluci na hřišti volnou zábavu. Odpoledne za námi přišli rodiče, zahráli jsme si společně fotbálek, opekli maso, dali si dobroty, které donesli rodiče. I přes déšť vyrazili kluci po deváté hodině večer na stezku odvahy a následně dostali odměny. Páteční noc jsme spali společně (děti i několik rodičů) v klubovně, ráno posnídali a rozešli se domů.

Za všechny musíme kluky pochválit, že soustředění zvládli, dodržovali pravidla, která jsme si určili a stmelili partu.

Věříme, že se nám podaří udržet zájem dětí o fotbal a soustředění zrealizujeme i v příštím roce.

Na závěr ještě připojím poděkování: Hostinci U Bizona, která nám poskytla zdarma výborné obědy po celou dobu soustředění. Jiřce Míčkové za přípravu her pro děti. Finanční dary nám poskytli Zátorská lesní, ZALESS s.r.o. a Ladislav Sedlák. Poděkování patří samozřejmě také trenérům, kteří se po dobu soustředění o děti starali.

 

 

DSC_0074.JPG
DSC_0172.JPG
DSC_0181.JPG
DSC_0199.JPG
DSC_0262.JPG
DSC_0299.JPG
DSC_0307.JPG
DSC_0384.JPG
DSC_0405.JPG
DSC_0475.JPG
DSC_0696.JPG
DSC_0726.JPG
DSC_0856.JPG
 
© www.skzator.cz - vytvořte si také své webové stránky