Navigace: sk zátor > Fotbal > Letní soustředění přípravky 2015

Letní soustředění přípravky 2015

V termínu 22.-25.7.2015 (středa - sobota) proběhlo v Horní Lipové pod vedením Petra Gajdoše, Vratislava Hruzíka, Erika Beleje a Lenky Gajdošové (kuchařka) soustředění přípravky SK Zátor. Z hráčů se jej zúčastnili: Ondřej Budík, Barbora Felcmanová, David Hoško, Jakub Kutlák, Martin Malát, Filip Matěják, Samuel Mičlo, Daniel Moškoř, Aleš Mrkva, Šimon Natov, Jan Ondrušek, Vít Ondrušek, Adam Přikryl, Ondřej Strnadel, Radim Štýber, Jan Theinert, Jakub Ulman.

Autobusem jsme odjížděli ve středu 22.5.2015 v 8:00 od ZŠ Zátor. Po příjezdu do Penzionu Na stráni se kluci ubytovali ve 3 pokojích, které pro ně byly připraveny. První den přálo počasí zejména koupání. Přesto kluci po obědě absolvovali první tréninkovou dávku. Poté si zaslouženě užili koupání v bazénu, který měli k dispozici přímo u penzionu. Zbytek odpoledne pak strávili společnou cestou pro dříví na táboráky, podvečerním výběhem k lesu pro jahody a volnou zábavou.

Ve čtvrtek jsme již měli v čase 9:00 - 11:00 k dispozici blízké multifunkční hřiště s umělým povrchem, které nám zdarma zapůjčila Obec Horní Lipová, za což jí děkujeme. Zde kluci absolvovali první zatěžkávací zkoušku v podobě náročného tréninku. Po obědě pak následoval výšlap do 4km vzdáleného Lesního baru, kde se občerstvili před cestou zpět. Nutno dodat, že všichni cestu zvládli. Po návratu dostali až do večera volno s možností využít opět bazén. V podvečer opět vyběhli k lesu pro jahody.

V pátek dopoledne kluci absolvovali druhý trénink na multifunkčním hřišti. Po obědě dostali volno na koupání a hry. Odpoledne jsme pro zpestření vyrazili do místního fauna parku. Později odpoledne proběhl trénink, na kterém jsme si ověřili některé dovednosti, které někteří zvládli lépe, jiní hůře. K večeru následoval tradiční výběh pro jahody a jako každý den táborák. Po setmění většina kluků zdárně absolvovala stezku odvahy pro sladké odměny.

V sobotu po snídani kluci již jen balili a připravovali se na návrat domů. Nejeden z nich prohlásil, že by rád zůstal déle.

Za trenéry i naši kuchařku musíme kluky pochválit, že soustředění zdárně zvládli, dodržovali pravidla, která jsme si určili, a stmelili partu.

 

Vítězný pokřik přípravky:

 

"SK Zátor elita,

liga s námi počítá.

Soupeřům to ukážem,

trenérům to dokážem.

Kdo vyhrál zápas? Zátor!

Kdo? Zátor!"

autor: Petr Přikryl

 

VIDEO - vítězný pokřik

 

 

Soustředění dotovali: Obec Zátor, SK Zátor

   

Komentáře

[1]Petr PřikrylVloženo 02.08.2015 17:28
Lenko, Peťo, Vráťo,Eriku, myslím si, že mluvím za všechny rodiče. VELKÝ DÍK.
[2]David HoškoVloženo 10.08.2015 15:23
Také chci moc poděkovat to jsou zážitky na, které se jen tak nezapomíná Děkuji Pavlína Hošková

Přidat komentář

* Jméno:Email:
Text komentáře:
 
 Emailová adresa nebude zveřejněna. HTML kód není akceptován, odkazy nejsou aktivní!
 TIP: Reagujte na komentáře kliknutím na jejích pořadové číslo "př.[41]"
 
© www.skzator.cz - vytvořte si také své webové stránky